WONODDS

17 Ağustos 2010 Salı

No Limit Flop Sonrası İnsiyatif Sahibiyken Nasıl Oynamalıyız 5.Bölüm (Full Ring)


Conti Bet için İyi Floplar

Örnek1
Tek Yüksek Kartlı Floplar


5 sinek K karo 2 maça


Örnek 2
As lı ve Face kartlı bir flop


A karo K maça 8 sinek

Örnek 3
Perli Floplar


5 sinek 5 kupa 9 karo

Gördüğünüz gibi flop küçük range bir ele güzel contibet şansı verir. Board' da herhangi bir olasılık olmamalı ve rakibinizdede bunun olmadığından emin olmalısınız. Güçlü bir eli eli gösterirseniz rakibiniz çok zor görür. Hatta sizin blöf yaptığınızdan emin olduğu zaman bile.

İlk örnekte en güçlü olasılıklı el 43 tür ve bu açık kent olasılığı olan OESD' yi verir. Rakibinizin çok güçlü bir elide yoktur. En iyi ihtimal 52 , K5 veya K2 sizi yıkar. Fakat çok zordur ki raisinizi bu kadar komik ellerle görmesi. Eğer görüyorsa zaten hemen fish'inizi etiketleyin ve onu maslarda kovalıyın size uzun vadede çok gzel para bırakıcaktır. Rakipleriniz genelde 3'lü veya üst perle görecektir. Onun dışında elllerini atacaklardır.

2.Örnekte de aynı doğrular geçerli. Güçlü bir olasılık yok ve Hem as'ı hem de papazın varmış gibi oynayabilirsiniz. Genelde rakiplerinizin çok güçlü bir eli olmaz ve draw olasılığıda azdır.

Son Örnekte, Rakiplerinizin iyi bir eli genelde hiç olmaz, board' da zaten bir olasılık yok. Yğksek per'i göstermek iin ideal bir floptur. Kimse sizde 5 olduğuna inanmaz, ama kimsede görmeye cesaret edemez. Rakibinizin elinde bir şey olması çok çok zordur. Flop çoğu ele avantaj sağlamıyor.

Rakibinizin blöfünüz anlayabilir ama göremez. Tek bir opsiyonu var onunda bir blöf yaparak sizi artırması. Bu tip floplara agresif oyuncuların saldırdığını göreceksiniz. Blöf yaparken dikkatli olun çoğunlukla blöf le karşılık görürsünüz.

Contibet için kötü floplar

Çok güçlü Olasılıklı eller

Örnek1

6 karo 5 sinek 7 karo

Örnek 2
J sinek T sinek 8 kupa

Örnek 3
7 kupa J karo 9 kupa

bu 3 örnek için tek bir başlıkta toplanır. Çok güçlü olasılıklı eller. Bir rakipten fazlasına alsa ve asla contibet yapmayın.

Bir el varmış gibi göstermeniz çok zordur. Bir sürü el burda elini atmayacaktır.; 98, 87, 76, 65, 54, 43, 88, 77, 66, 55 ve 44 . Tabiki renk kovalayanlarda bu kervana katılacaklardır. Br çok elle rakipleriniz girmiş olabilir.

Artık burda görebileceğiniz bir şey yoktur. Ve rakiplerinizin büyük ihtimal oynanabilir elleri vardır. Tek bir şekilde conti bet yapılır, elini atan tek bir rakip.

Aynısı diğer örnekler için geçerli Bu floplar bir çok ele yardım eder. Rakibizin döperi veya kenti olabilir. Hatta , kent olasılığı renk olasılığı, peri, gutshot gibi eller mutlaka vardır. Tabi ki tamamen flopu kaçırmış olabilir fakat az bir ihtimal. Elinizi atıp daha iyi bir flop beklemek çok güzel bir yatırım olacaktır.

Orta Şeker Floplar

Yüksek kart ve renk olasılığı


A karo 5 kupa 9 karo

3 yüksek kart

A kupa K karo Q maça

As ve renk

A kupa 2 kupa 9 kupa

Bir çok flop contibet için ideal değildir. Fakat kurcalanabilir. Güçlü bir eli oynuyormuş gibi yaabliriniz ama rakibinizde.

Yukardaki ellerde asla iki alışkanlığınz olmasın.

*Her zaman conti bet yapın
*Hiç bir zaman contibet yapmayın.


Burda doğru cevabı rakipleriniz belirleyecek. Ne yakalamış olabilirler? Neleri atarlar? Neyi görürler? Ne kadar kolay elini atma eğilimindeler? Bu tip flopları doğru oynama yolu direk yoktur. Ne yapacaklarını bilmiyorsanız, hiçbir risk almanıza gerek yok.

4.bölüm

6.Bölüm

Tıklayın üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder