WONODDS

28 Ekim 2010 Perşembe

No Limit Flop Sonrası- Artırılmamış Pot 6.Bölüm


4.Orta Güçlü Eller

Birkaç kişiye karşı, orta per kötü bir eldir. Fakat az kişiye karşı orta güçlü eller katogorisine girer. Çoklu kişilerin bağlandığı potlrda özellikle Yüksek per ve , yüksek kickerlı bir çok el bulacaksınız. Çoğu zaman elden perle limp ettğiniz ellerde yüksek per olmanız zordur.

Genelde bu tip eller iyi bir yatırım aracıdır ama onları rakibiniz sizi artırdığında ya da elde kaldığında umudu kesmeniz gerekir.


Örnek 20– Kırılgan Üst Per


Texas Hold'em Poker No Limit NL25 0.10-0.25

Mp2 'deyiz elimizde K kupa J kupa var. UTG2 0,25 gördü, Biz gördük, BB çek...

Flop 3 oyuncu pot: 0.80 dolar

T sinek 2 sinek J karo

Burda güçlü fakat kırılgan bir eliniz var. Genelde öndesinizdir, fakat dikkatli oynamalısınız. Artırılmamış potlarda BB' den herhangi iki kağıdı bekleyebilirsiniz. 22, JT ve T2 sizi yıkacak kağıtlardır.

Örnek 21 – Küçük Yüksek Per

Texas Hold'em Poker No Limit NL25 0.10-0.25

Mp3 'deyiz 9 maça 9 kupa var. UTG1 0.25 gördü , UTG2 , Biz, BU gördük. BB çek...

Flop 5 oyuncu pot: 1.35 dolar

5 sinek 4 karo 8 karo


Burda da hem güçlü , hemde kırılgan bir el ile karşı karşıyayız. Bir çok turn' de gelecek kart sizin yüksek perinizin yerini alabilir. Hatta açık kent veya renk olasılıkları ile karşı karşıyasınızdır.

Hatta ve hatta bitmiş bir kent, döper, set ve daha yüksek bir per limp etmiş bir balığın karşısında zor durumda olabilirsiniz.

Fakat bu el için hemen umutlarınız sönmesin, eğer rakip agresiflik gösterdimi, yoldan çekilmek iyidir. Ya yıkılmışsınızdır ya da çok güçlü bir olasılık ile karşı karşıyasınızdır.

Bu eller çoklu ellerde çok tehlikeli olur. Yüksek perler bile çok iyi durumlarda değillerdir. Fakat eğer az rakip olsaydı karşınızda durum değişirdi. Bunu güçlü tamamlanmış eller kategorisine sokabilirdiniz. Bunu daha sonraki yazılarımızda daha detaylı inceleyeceğiz.

Örnek 22 – Alt Döper

Texas Hold'em Poker No Limit NL25 0.10-0.25

Mp3 'deyiz 5 maça 4 maça var. UTG1 0.25 gördü , UTG2 , Biz, BU gördük. BB çek...

Flop 5 oyuncu pot: 1.35 dolar

5 sinek 4 karo 8 karo


Yukarda ne dediysek aynıları bu el için geçerli. Şu anda çok büyük ihtimal ile en iyi ele sahipsinizdir, fakat gelebilecek bir sürü kart sizi çok zor duruma sokacaktır. Alt döperleri oynarken çok dikkatli davranmanız gerekir özellikle çok kişiye karşı oynarken.

Bu el göründüğü kadar güçlü değidir. Elinde 8 olan herhangi bir rakip daha iyi bir döper yakalayabilir. Çoğu zaman iyi durumda olmayacaksınız ve kolayca yıkılacaksınız.

5.Bölüm

7.Bölüm




Tıklayın üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE


%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder