WONODDS

1 Temmuz 2012 Pazar

Yeni Poker Odamız Cristal Poker


Cristal Poker , Enet Poker network' üne bağlı yeni bir network ve Türkiye' ye açık. Size 7/24 cash ve turnuva heycanı yaşatacak sitelerden. Enet Poker daha önce artemisbet' ten de bildiğiniz gibi bir çok İtalyan oyuncuyu barındırıyor, biliyorsunuz ki hiç bir olasılığı elden bırakmayan kötü oyuncular genelde İtalyan oluyor. Enet' te bir çok para kazanabilirsiniz eğer tight aggresive oyununuzu korursanız.

Cristal Poker en iyi Enet Poker arayüzüne sahipte bir poker odası. Cristal Poker' in ayrıca ingilizce olarak canlı yardımıda mevcut. Skype' dan iletişimde kurabiliyorsunuz. Deposit yöntemleri Neteller, Paysafecard ve Ukash. Aynı şekilde cash out yapabiliyorsunuz.

Cristal Poker' e katılarak 600 Euro' ya %100 bonus alıyorsunuz. account açmak hızlı ve kolay. Ve her 100 euro rake yaptığoınızda 30 euro bonus alacaksınız ve 600 euro yatırığınızda %100 bonusun bir sınırı yok yani 10 yılda üye olsanız o bonus silinmiyor. Yani %30 rakeback vermiş oluyorlar.ABD, İsrail ve Fransa' ya bu bonus kapalıdır.

Turnuvalar

Her gün güzel turnuvaları bulabilirsiniz. 2 euroya 250 euro garantili turnuvalardan tutun 4 euroya 500 euro garantilere. Günlük 200 eurolara 1 , 300 eurolara sadece 2 euroya katılabilrisiniz.

Her pazartesi 10.000 euro ödüllü turnuvalarıda kaçırmayın büyük para orda kazanılıyor. 10.000 euro uydu turnuvaları da her gün bulabilirsiniz.

Freeroller

Her gün 3 adet freeroll bulabilrisiniz. 11:00, 18:00 ve 22:00' de.

Neden Cristal Poker ?

- Hızlı ve güvenilir ödemeler
- 7/24 cash masaları
- Muhteşem poker bonusu
- Kolay Turnuvalar
- İtalyanlara karşı oynayın
- 3 önemli deposit yöntemi paysafecard, Ukash ve Neteller

NETELLER Affiliate Program
- Enet Poker = Kolay Para
- Freeroller
- Kötü yenilgi Jack Potu
- paysafecard için minimum 10 euro deposit.
- Bizden üyelere %30 rakeback' e denk gelen geri ödeme sistemi.

TIKLAYIN ÜYE OLUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder