WONODDS

18 Ekim 2011 Salı

Poker Haberleri Ekim 2011 3.Hafta

Pokerstars Rekor Kırdı

Pokerstars yaptığı Double Vision Sunday ile büyük başarı yakaladı, iki büyük turnuva olan Sunday Million ve Sunday warm up (2 side 215 dolar girişli) bir saat arayla 2 defan başlatarak inanılmaz bir katılama yol açtı.

Poker770' de 7,70 Dolarınızı Aldınız Mı?

Dünyanın en büyük 2. poker sitesinde para yatırmadan gerçek paralı oyunlarda oynayabilirsiniz. Kısa bir süreliğine daha devam edecek promosyonu kaçırmayın.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Patrick Antonious WSoPE' de piyasaya çıktı.

Ftp' nin kapanmasının ardından Antonius Wsope' de oynuyor, Antonius yaptığı röportajlarda şu ana kadar poker' de en çok kaybedenin o olduğunu çünkü FTP' de en çok para tutanın kendisi olduğunu söyledi.

Artemisbet' te %15 Rakeback ve Cepbank + KrediKartı ile Para Yatırın, Çekimleri aynı gün hesabınızda olsun !!!!



Hem %15 Bonus hemde Cepbank dışında yep yeni bir alternatif Kredi Kartı ile para yatırma.

NBC Heads-up Poker Championship 2012 İptal

Durrr 'ı efsanevi bir şekilde televizyon izleyicisi ile tanıştıran AA < TT eliyle Phil Helmuth' u yenmesini gösteren şov tarihe karışıyor.

NBC Televizyonu yeterli sponsor kaynağı bulmadığı için turnuvayı iptal ettiğini açıkladı.

O gün Helmuth, durrr' a bakalım bir kaç sene sonra adını duyabilecek miyiz demişti ama NBC programı kaldırdı durrr efsane olarak devam ediyor. Yanıldın Helmuth!!!

BETBOO POKER' DE SÜPER PROMOSYON

betboo Poker yeni oyuncularını harika bir bonusla ödüllendiriyor. betboo Poker’e üye olan ve ilk kez para yatıran oyuncular 600 USD’ye kadar harika bir bonusun sahibi oluyor. En favori poker oyunlarını oynarken bu bonusu ikiye katlamak kaçınılmaz olabilir.

Cep bankla para yatırırken mutlaka pokere mi spor bahisine mi yatırdığınızı seçin, böylelikle poker keyfinizden mahrum kalmayın.



Haftanın Poker Güzeli



Veronika Larsen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder