WONODDS

1 Aralık 2011 Perşembe

10.yıl Özel Sunday Storm

11 Aralık’ta düzenlenecek 10.Yıl Kutlamaları kapsamındaki özel Sunday Storm turnuvasını kaçırmayın!!

Sunday Storm turnuvaları PokerStars’da düzenlenen haftalık turnuvaların en popülerlerinden birisi ve 10 Yıl Kutlamaları kapsamında düzenlenecek bu özel Sunday Storm turnuvasında ödül havuzu en az $1,000,000. Ayrıca turnuvanın birincisini de en az $150,000 değerinde bir ödül bekliyor.

PokerStars’ın Profosyonel Takım oyuncuları ve Online Takım oyuncuları da turnuvada yer alacak. Bu oyunculardan birini turnuva dışında bırakmanız durumunda da (bounty) $100 dolar cebinizde.

10. Yıl Özel Sunday Storm turnuvası 11 Aralık’ta TSİ 20:30’da gerçekleşecek. Turnuvaya katılım ücreti $11 ve dediğimiz gibi birincilik ödülü $150,000 garanti olmak üzere toplam ödül havuzu en az $1,000,000.

Ayrıca turnuvaya katılım için gün boyu, değişik giriş ücretlerinde uydu turnuvaları düzenleniyor. Bu turnuvalardan birine katılmak veya doğrudan Sunday Storm turnuvasına kayıt yaptırmak için PokerStars uygulamasında Events (10) sekmesinde, “10th Anniversary” ve “All” sekmelerini seçin. Ayrıca turnuva filtresi (Tourney Filter) kısmında “Storm” yazarak da tüm bu turnuvalara ulaşabilirsiniz.

Pazar günlerinin klasikleri arasına giren Sunday Storm turnuvaları 2011 yılının başlarında yapılmaya başlandı. Kısa sürede daha önceden “Sunday 1/4 Million” olarak bilinen $250,000 ödüllü turnuvanın yerini aldı. Bu zamana kadar da gerçek para ödüllü haftalık turnuvaların en popüleri olma konusundaki yerini korudu. Genellikle katılımcı sayısı 30,000’i geçen turnuvada, turnuvayı üst sıralarda tamamlayan oyuncular için çok büyük para ödülleri oluyor.

10. Yıl Özel Sunday Storm Turnuvası ile ilgili sorunlarınızı PokerStars’ın destek bölümüne “support@pokerstars.com” mail adresini kullanarak iletebilirsiniz.

Ayrıca Pokerstars’a katılmak ve bu muhteşem turnuvada yer almak için de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder