WONODDS

27 Nisan 2010 Salı

Profesyonel Düşünce 4. Bölüm



Pop Yıldızı Davranışı

Geçenlerde Televizyonda popstar yarışmalarından biri vardı. Şu Alaturka olanlarından bazı arkadaşlarım onları izliyor... İnsanlar pop yıldızı olmak için savaşıyorlar bir jürinin önünde , genelde hepimizi ilgilendiren bu yarışmlarda kimin elenip, kimin elenmeyeceği....

Şöyle düşünelim pop yıldızı olmak için ne gerekiyor?

Ses: Artık çok önemli değil; modern stüdyolar, gelişmiş teknoloji ile halledilebilir.

Görüntü: Bir faktör ama yinede estetik ameliyatlar, makyözler, çekim hileleri, photshop bu da faktör olmaktan çıkmış

Dans: Herkesin 2 ayağı var çok da zor bir kareografi olmaması gerekir.

Hayır bunların hiç biri değil... Asıl önemli olan Kafaya koymak bu işin üzerine gitmek, Yani Niyet...

Bu da çok çalışmaktan geçer. Çalışırken nelere dikkat etmeliyiz...


1.Seanslarımızı Değerlendirmeliyiz, Ellerimizi tartışmalıyız....

Her seans sonrasında , iyi geçen de bile. Ellerinizin üzerine çalışışın. 2+2 gibi sitelerin forumlarına ellerinizi yollayın. Profesyonel destek alın. Forumlardaki örnek elleri inceleyin.

2.Yazdıklarımı Çalışın....

Çalışmak sadece bir kere okumak değildir. Siteme gelin tekrar tekrar okuyun. Burda yazılan her yazı profesyonel kitaplardan ve strateji sitelerinden direkt ve kısmi çevirilerdir. Çalışmak demek burda her yazılan yazıyı diğer hevesli bir arkadaşına anlamlı bir şekilde açıklamakla olabilir. Çalışmak demek bu yazılardan özet çıkarmak ve özetleride çalışmak demek. Çalışmak demek ilgilendiğiniz konu üzerine gitmek demektir. Ve oynadığınız elleri okuduğunuz yazılarda önerilen bir şekilde mi oynayıp, oynamadığınız demektir. Çalışmak demek bir yazıyı deflarca okumaktır, bir çok yazıyı bir kere okuyacağınıza bir yazıyı defalarca okuyun.

3.Bir seans içindeyken , işinize konsantre olun. Tv izlemeyin, Internette surf yapmayın, kız arkadaşınızla, ailenizle konuşmayın. Sadece çalışın. Unutmayın şeytan detayda gizlidir. Ufak bir konsantrasyon kaybı, oyunu okumanızı engeller. Detayları kaçırısınız. Belki poker sizin bir hobinizdir ama yine de konsantrasyonunuzu kaybetmeyin.Yarım iştahla oynamayın, Oyuna acıkmış olun. Profesyonel Futbolcu gibi olun. Kamp yapın.

Verdiğim başlangıç ellerini çıktı alın, odds ve outlarınız için bir tablo oluşturun. Düdük size ilk bb geldiğinde başlar.

Unutmayın pokerde ki en büyük eğlence poker değildir. Bu işin içinde yaşamaktır. Futbolcu olduğunuz ve yedek kaldığınız düşünün futbola olan heycanınızı kaybedersiniz. Poker de böyledir asla yedek kalmayın çalışın

4.Videolar ve koçlar. Paranızı , fpp puanlarınızı, kitaplara, özel koçlara, videolara ayırın.Hangi konuda uzmanlaşmak istiyorsanız o konu için doğru insandan yardım isteyin. Gerekrise özek öğretmen tutun ve öğrenin.


Bunlar başarının psiklojik olarak 4 anahtarıdır. Poker' de başarı için hırs, çalışma azmi çok önemlidir. Bunlar dışında olacaksanız uyarıyorum!!! Poker' den para kazanmayı beklemeyin. Eğer hayatınıza ekstra bir kaç kuruş girmesini istiyorsanız burayı takip edin.

3.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder