WONODDS

20 Mayıs 2010 Perşembe

No limit Büyük Çip Stratejisine Giriş (Fullring) 1. bölüm


Texas Hold' em No Limit Nakit masaları;

Bugünden itibaren özellikle aldığım bir çok mailde , poker no limitten nasıl para kazanılacağını ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini sordunuz?

Poker' de günlük yevmiyenizi sit and go ve turnuvalardan değil, nakit masalardan kazanırsınız. Ve en hızlı para kazanılacak ve kaybedilecek oyun no limit texas holdem' dır. Eğer bu türde başarılı olursanız, normalde çalıştığınız işin çok daha fazlasını cebinize atarsınız. Ama bu iş şans iş değildir, uzun vadede kazanmayı kendine gelenek haline getirebilmeniz için öğrenmeyi, araştırmayı ve bilgi yi kullanmayı öğrenmeniz ve her limit artırdığınızda yenilgiler sonrası eski limitinize dönmenizi alışkanlık haline getirmelisiniz.

Birde kart dağılımı kötü, software fishlere göre yapılmış, yok işte iyi oynayanı değil kötü oynayanı kolluyor. Kafanız bunlara takılıyorsa poker' i bırakın farmville oynayın hatta facebookta poker falan var ya onu bile oynamayın.

Yüksek limitlere doğru geldinizde showdownlarda Tek bir over pairle restinizi gören adamlar yok olur birden. AK ile A yakaldığınızda showdowna gidiyorsanız ya set görürüsünüz, ya da döper. Poker kolay iş değildir ama öyle gözükür.

Büyük Çip Stratejisine giriş?

No Limit Texas Hold'em ; sizin bilginizi, yeteneklerinizi, doğru zamanda doğru hamle yapmanızı ve cesaretinizi en iyi ölçen poker formatıdır. Bu poker türünde hem teknik hemde iç güdülerinizi geliştirmeniz; doğru hamle oranınızı artıracaktır.

Bu makalede anlatacaklarımız Full Ring diye tabir edilen 7-10 kişilik masalar içindir.
Neler Öğreneceksiniz....

* Kasa yönetimini öğreneceksiniz; Uzun vadede para kazanmacaksınız.
* Micor- Low ve Orta Limitleri yıkmanızı sağlayacak temel stratejiyi öğreneceksiniz.
* Hangi Kartları ne zaman oynayacağınızı?
* Elinizin gücünü; diğer artırma turlarında özellikle turn ve riverda değerlendirmeyi.


2.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder