WONODDS

22 Şubat 2011 Salı

Sng ve Mtt' lerde Geliştirilmiş Flop Sonrası Stratejisi 2.Bölüm


Flop Öncesi Agresör Siz iseniz

En önemli faktörler

Flobun Yapısı:

Flobu yakaladınız ve board’ da bir sürü olasılık mı var?

Rakiplerinizin Sayısı

Bir rakibe karşı neredeyse herzaman contibet yaparız.


Büyük İhtimal en iyi el sizde ise;


Eğer flopta en iyi sizde olduğunu düşünüyorsanız, sıraladığımız faktörleride hedefiniz, o elden maksimum çipi kazanmaktır. Eğer üst per veya yüksek periniz varsa ve board olasılıklı değilse, rakibi elde tutmak için yarım pot kadar artırın.

Eğer bir rakipten fazla ise rakiplerimiz, bu sefer daha fazla artırmak gerekiyor. Bu da potun 2/3’ ü kadar olmalı. Çip durumlarına göre restde çekebilirsiniz.

Eğer board bir çok olasılığı gösteriyorsa, rakiplerinizin sayısı burda en öenmli faktöre dönüşür. Ne kadar çok kişi elin içinde olursa, olasılığın gelme şansı daha yüksektir, Hatta olasılık çoktanda tamamlanmış olabilir.

Bu tip durumlarda el korumak için artırmak önerilebilir ama bütün turnuvayı erken safhada sadece tek bir üst per için riske etmek ne derece mantıklı olduğunu düşünmemeiz gerekir.

Flobu Yakaladınız, Ama En İyi El Olduğu hakkında pek bir Fikriniz yoksa;

Bir rakibe karşı conti bet yapabilirsiniz. Bir çok rakibe karşı contibet yaparken dikkatli olmalıyız, eğer oyuncular hakkında iyi bir okumanız varsa ve masada ki imajınız iyiyse conti bet yapın. Eğer bir savunmayla karşılaşırsanız elinizi atın. Board olasılıklarla doluysa ve fazla rakibiniz varsa, ataktan çok savunmayı düşünün.


Flobu yakalayamadınız
;

Bir rakibe karşı contibet deneyin. Birden fazla rakibe karşı savunmaya çekilin, flop ne olursa olsun. Bazı zamanlarda iki rakibe contibet yapabilirsiniz, eğer imajınız sağlamsa ve rakipleriniz ellerini atabilir durumdaysa.

1.Bölüm

3.Bölüm

Tıklayın pokersax' a üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder