WONODDS

26 Şubat 2011 Cumartesi

Sng ve Mtt' lerde Geliştirilmiş Flop Sonrası Stratejisi 3.Bölüm


Flop öncesi Rakibiniz Artırdı ve Siz gördüyseniz ;

En önemli faktörler

• Flobun yapısı
• Pozisyon
• Rakiplerin sayısı
• Yaptığınız Okumalar
• İmajınız


En iyi ele sahip olabilme ihtimaliniz varsa,


Flop öncesi agresöre karşı oynarken range kabul edilen el yelpazesine karşı okumalarınızın önemi artar. Eğer sağlam bir oyuncuya karşı oynuyorsanız, tüm çiplerinizi bir üst perle rike etmemelisiniz. Fakat daha loose oyunculara karşı, yani çok el oynayanlara üst perinizle rest çekebilirsiniz.

Eğer flop öncesi agresöre karşı pozisyon sahibiyseniz, ilk olarak onun nasıl davaranacağını bekleyin. Rakibinizin tipine göre ya onu artırın ya da loose oyuncu ise daha fazla parasını alabilmek için sadece call edin. Eğer rakibiniz çek edip size bırakırsa bedava kart vermemek için artırın. Eğer bir kaç rakip eldeyse, ve board olasılıklarla doluysa gelecek kağıdı asla ucuza göstermeyin.


Flobu Kısmen Yakaladıysanız



Pozisyonunuza göre flop öncesi agresörü karşılamanız gerekir. Eğer pozisyon dışıysanız çek ediyorsunuz, Flobun yapısı ve okumalarınıza göre sadece bir conti bet yapacaktır ya da gerçekten iyi bir eli vardır. Bu durumda tüm çiplerinizle oynamamak mantıklı bir seçim olacaktır. Tabi rakbinizi çok iyi okuyabiliyorsanız durumdan yararlanabilrisiniz, özellikle çok zayıf her elle oynu artıran tiplerden güzel çipler kazanılabilir.

Flobu Yakaladınız, Fakat en iyi olduğundan emin değil iseniz,

Rakip karşısında iyi bir okumanız yoksa ve board olasılık doluysa, savunmaya çekilimeli ve gereksiz agrasyondan kaçınmalıyız.

2.Bölüm


4.Bölüm

Tıklayın pokersax' a üye olun %100 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder