WONODDS

1 Haziran 2010 Salı

Sit and Go 'larda Ön ve Orta Evrede Flop Sonrası Nasıl Oynamalıyız? 1.Bölüm


Kasa Yönetimini ne olduğunu , Turnuva ve Snglerin nasıl bir süreç şeklinde ilerlediğini ve hangi elleri oynamamız gerektiğini gördük. Bir şey daha var bu temel bigiler kısmında. Flop, Turn ve riverda nasıl oynamalıyız.

Hold'em Poker' in temel presiplerinde flop öncesi sizin artırarak girdiğiniz eller ile artırmadan girdiğiniz eller arasında flop sonrasında oynanma farkı vardır. Artırdığınız ellerde siz agresif olan kişinizdir ve insiyatif sahibi olarak Flop' a girersiniz. Bu sizin diğer rakiplerinize göre avantajlı olduğunuz anlamına gelir ve her zamanda güçlü bir el yakalamanıza gerek yoktur

Flop Sonrası Artırdığınız Eller ile Nasıl Oynamalıyız?

Eğer Artıran kişi yani agresif kişi siz iseniz ; Sizin güçlü bir eliniz olduğunu göstermelisiniz.

Sadece Üst Per ve Yüksek Perle oynayın.

Genelde flopta Üst Per iyi bir kağıttır. Üst per Flopta açılan kağıtlardan en yükseği ile sizin kağıtlarınızdan birinin aynı olmasıdır.

Bu tip eller baskıyı artırmanız için ideal ellerdir. Ve hatta rest çekmeniz için. Tabi ki, bunu her zaman yapmamanız gerekir Eğer floptaki kağıtlar draw heavy ise yani renk gibi kent gibi zor bir flop varsa, Rakibiniz sıkı biriyse ve sizden sonra sağlam bir raise yediyseniz hala rest çekmek paranızı sokağa atmaktır.

Bunu daha iyi şekilde ileride yazacağımız makalelerde okıyacaksınız. Unutmayın üst per çok güçlü bir eldir siz flop öncesi artırdığınızda.

2.Bölüm
3.BÖLÜM
4.bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder