WONODDS

17 Kasım 2011 Perşembe

No Limit Texas Hold' em Öğrenme Klavuzu




Eğer yeni pokere başladıysanız, ilk başta pokerin temellerini öğrenmek ve karlı bir startejiye adım atmanız için çok işinize yaracak tüyolar vericem..

Yeni başlayanlar kimleri kapsar, pokerin kurallarını oturtmuş, meraklı ve öğrenmeye istekli kafası matematiğe ve startejilere çalışan arkadaşlar için bu yazımız. Pokeri zevk alarak oynamak istiyorsanız 50 $ dolar yatırıp, bitene kadar oynayın ve hiç kafanızı bu tip işlere yormayın.

Çoğu zaman yeni başlayanlar için çok zevkli ve eğlenceli olacaktır. Profesyonel poker oyuncusu ya da daha çok yeni tabirle online grinder olma yolunda ilk adımları bu yazdığımız yazıları sular seller gibi yaptıktan sonra gözden geçirmeye başlayabilirsiniz.

Ders 1 Temel Bilgiler

Strateji yazıları pokerin teorisi hakkında genel bir bilgi verip, size düzgün bir poker oyuncusu olma yolunda ilk adımları gösterecektir.

Büyük Çip Stratejisi Nedir?

Flop öncesi nasıl oynamalıyız?

Flop sonrası nasıl Oynamalıyız?

Bildiğiniz gibi bunlar ilk adım olduğu için, bunları okumadan diğer stratejilere bakmayın, bu makaleler sizi çok daha iyi bir oyuncu yapmak için oluşturuldu. Bize nasıl teşekkür edeceğinize gelirse, bizden üye olup iyi bir poker oyuncusu olmak için kendinizi ispatlamak. Ne zaman ki başlangıç seviyesini anladınız artık diğer level için hazırsınız demektir.


Ders 2 Pokerin Matematiği

Başarılı bir poker oyuncusu olmak için bu işin matematiğini sular seller gibi yapmalısınız. Bu makaleler oyununuzu geliştirmek, uzun vadeli kazançlarınızı artırmak ve karlı oynayabilmek için yazılmıştır. Teorinin oyundaki amacı ve nasıl doğru kullanmanız gerektiğini gösterecektir.

Pokerin Matematiği- Oranlar ve Çıkış Kağıtları?

Pokerin Matematiği- Örtülü Pot Olasılıkları?

Ders 3 Flop Sonrası Oyun

Poker sadece flop öncesi oynanmıyor: bir elin karlı olup olmadığı flop sonrasında belli olur. Bu da oyununuzu geliştirmeniz için en doğru yol flop sonrası oynunuzu geliştirmeniz gerekmektedir. Burda ki makaleler değişik durumlarda nasıl oynamanız gerektiğini size gösterecektir.

Flop Sonrası İnsiyatif bizdeyken nasıl oynalıyız?

Flop Sonrası insiyatif rakibimizdeyken nasıl oynamalıyız?

Flop Sonrası insiyatif kimsede yokken nasıl oynamalıyız?

Ders 4 Rakibimizi Tanımak

Pokerde bir çok insana karşı oynayacaksınız, bazı rakiplerini kategorilemeye çalışmaya başlamalısınız. Peki bunu nasıl yapıcağız?

8 oyuncu tipi onların paralarını alma yolları

Bunları uygulamaya başlarsanız başarı uzun vadede yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır. Şimdiden başarılar dilerim. Sorularınız için mail adresimiz holdemturkiye@mail.com, ayrıca Facebook' taki grubumuza girip strateji ve sohbetlerimize katılabilirisiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder