WONODDS

12 Ocak 2011 Çarşamba

Hangi Poker Türü Size Uygun? 2.Bölüm


Fixed Limitin Dezavantajları nedir?

Fixed Limit Stratejisi çok kolay öğrenilir, fakat bu ayın aydınlık yüzüdür. Karanlık yüzüne bir bakalım; fixed limit oynarken kazanmaya başladığınızı fark edeceksiniz ve paralar gelmeye başlayacaktır. Fakat bu oyunda ustalaşmak bir hayat boyu sürer.

Nedeni ise; Bir turda kendinize bir çok soru sormanız gerekir. Ve her zaman doğru kararları vermeye bilirsiniz, bu da para kaybetmenize neden olacaktır. İyi haber ise çok kaybetmeyeceksiniz eğer no limitte olsa çok kaybedebilirsiniz.

Bir başka dezavantajı bet size. Eğer iyi bir eliniz varsa AA gibi, flopta iki aynı renk varsa, flush’ ı takip etmek karlı olabilir ve rakibinizin elini atacak artırmaları yapamazsınız.

Fix artırmalar yüzünden rakibinizin çıkış kağıtlarını yakalaması için pot olasılıklarını göze alır. Eğer pozitif beklenen değeri varsa görür yoksa görmez. Elinizi korumak zordur ve çoğu zaman büyük artımalar yapamazsınız.

Rake; (Poker odası tarafından pot başına alınan komisyona denir.) Fixed limit’ te no limitten daha fazladır. Break even oyuncular (kaybetmeyen aynı zamanda kazanamayan) genelde kayıpta kalırlar.

1.Bölüm


3.Bölüm

Tıklayın pokersax' a üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder