WONODDS

4 Ocak 2011 Salı

Pokerde Birden Çok Masada Nasıl Oynarız? Multitabling 3.Bölüm



Bazı poker siteleri size güzel opsiyonlar sunar. Bunlar

Yeri Ayarlanmış masa, Türm masalarda aynı pozisyonda oturmak.


Otomatik tekrar çip ekleme (Auto-Rebuy)


Masaları nasıl ayarladığınızda çok öenmlidir. Bazı oyuncular cascade yani ard arda masları bazı oyuncular ise tile yani yan yana masaları tercih eder. Bazı poker siteler ise kendi kendine otomatik olarak masaları ayarlar.

Kendinize Limit Belirleyin


eğer bir kaç saatlik bir seans ayarlayacaksanız kendinize zaman limiti belirleyin. 90 dakikalık seanslar çoğu insan için idealdir bunlara 6 dakikalık aralar ayarlarsınız.

Kendinize kayıp limitide belirleyin. Mesela eğer 200bb aşağıdaysanız o gün için oynamayı bırakın. Hem kasanızı korursunuz, hem duygularınızı.

Stratejiniz üzerine ustalaşın ve marjimnal durumlarda aceleci davranmayın. Kötü durumlarda iyi bir şekilde oynamayı bekleyemezsiniz. Eğer bir aksiyonu diğer masada kaçırıyorsanız demek ki normalden fazla masa açmış olursunuz.

Holdem Manager gibi programları kişilerin VPIP ve PFR larına bakmak için kullanın. Çok fazla detayada girmeyin ihtiyaç olduklarınızı kullanın. Basit ve rahat olsun.

Sonuç olarak;

Sekiz veya daha fazla oynayan bir çok oyuncuyu göreceksiniz şu sıralar. Short Stack stratejileri, Mid Stack Stratejileri gibi stratejiler çoklu masalı oyunlar için geliştirilmiştir.

İki masada karımı ikiye katlarım durumu çok doğru bir kavram değildir. Bazen çok masa oynamak daha fazla kaybetmek anlamınada gelir.

Eğer Stratejinizde ustalaştıysanız ve doğru kararları hızlı bir şekilde verebiliyorsanız, çoklu masa oynayı deneyin. Yavaşça başalyın ve yavaşa yavaş masaları artırın ve kazancınızı maksimize etmeye çalışın.

Basit kuralı da unutmayın; Naptığınızın her zaman farkında olun ve üste çıkmaya çalışmayın.

Masalarda bol şanslar...

2.Bölüm

Tıklayın üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder