WONODDS

13 Ocak 2011 Perşembe

Hangi Poker Türü Size Uygun? 3.Bölüm


No Limit Hold’em

No Limit Texas Hold’em en popüler poker oynudur. Bet sizelarınızda limit yoktur. Her an rest çekebilirsiniz. Rakibinizin tüm çiplerini alabilirsiniz ya da bütün çiplerinizi kaybedersiniz hemde tek bir elde!!!!

Tabi bu kaybı belirleyecek şey rakibinizin çip sayısıdır. Eğer 2000 çipiniz varsa, 1000 çipi olan kişiden maksimum faydayı elde edemezsiniz.

Holdemturkiye.com olarak size nasıl no limit poker oynayacağınızı öğretiyoruz.

Büyük Çip Stratejisi

Ne Zaman büyük çip stratejisine göre oynaşınız 100 Büyük körbahis ile oyuna girmelisiniz. Böylelikle bir çok rakibinizin çip sayısında fazla çipiniz olup onlara karşı çip avantajını elde edeceksiniz. Böylelikle iyi bir el yakaldığınızda rakibinizin tüm çiplerini alabileceksiniz. Bazen de en iyi eli atmak zorunda kalacaksınız.

Büyük Çip Stratejisinin Avantajları Nelerdir?

İstediğiniz kadar çipi, istediğiniz turda artırabilirsiniz. Karınız sizin ve rakibinizin çipi kadar olacaktır.

Fix limit pokerle kıyasladığınızda daha ateşli turlarla karşılaşacaksınız. Ve rakipleriniz ellerini daha fazla ve daha hızlı atacaklardır. Ve kağıtları görmeden bir çok pot almanızı sağlayacaktır. Bu da sizi bir çok zor durumdan kurtaracaktır.

Rake’ e daha az para ödersiniz. Bu da kazanç kayıp farkının artmasına sebep olur.
Dağıtan konumunda çok farklı eller oynamanıza ve göstermeden kazanamanıza sebep olacaktır. Burda sihirli kelimler implied odds tur yani örtülü pot olasılıkları.

Bu pot odds dışında hesaplayacağınız ve son turlarda daha fazla para kazandıran bir değerdir. Detaylarını makale sayfamızda bulabilirsiniz.

No Limit’ te kötü kartlarınızdan bile çok daha fazla para kazanacağınız bir oyundur. No limit poker örtülü olasılıkların oyunudur.

No Limit Hold’em çok dinamik ve sürekli değişen bir oyundur. Her rakibe karşı kendinizi adapte edebilmelisiniz. Az çip olanların restini görmek , çok çipi olanın restini görmekten çok daha kolaydır. Eğer rakiplerinizi okuma konusunda iyi iseniz, bu sizin oyununuzdur.

Büyük bir ihtimal ile No Limit Texas Hold’em poker ‘in en büyük avantajı rakibinizi çok kötü kararlar vermesine sebep olmanızdır. Bu onlar için çok pahalı sizin için ise çok karlıdır. Ne kadar isterseniz o kadar artırırsınız ve rakibiniz diğer kartı görmek için bir ödeme yapması gerekir. Bu elinizi korumanıza ve rakiplerinizin pahalı hatalar yapmasına olanak sağlar.

No limit Texas Hold’em pokerin matematiksel konseptleri vardır, fakat yüksek bet oranları yüzünden değişkenleride fazladır. Pür matemetikçi için Fixed Limit Texas Hold’em poker daha iyi bir oyundur. Fakat No Limit Texas Hold’em poker, hem matematiği hem sosyal yetenekleri iyi olan kişiler için birebirdir.

2.Bölüm

4.Bölüm

Tıklayın pokersax' a üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder