WONODDS

7 Ocak 2011 Cuma

Upswingler ve Downswinglerin Üstesinden Gelmek 1.Bölüm


Bu Makalede pokerde kariyer yapmak isteyen yeni başlayanlara yöneliktir. Kısa ve Orta dönemlerdeki şans faktörü hakkında bilgi verecektir. Ve birkaç ay içinde nerede olacağınızın öngörüsü gibi düşünebilirsiniz. Daha da fazlası size up ve downswingler hakkında detaylı vermemizi sağlayacaktır.

No Limit Pokerde Şans Faktörü

Her el kazanılabilir veya kaybedilebilir. Bu çok az görülen bir durum değildir. Gayet te sık görülür. Yani prosedür her gün oynadığınızda devam eder ve eder. Bir başka açıdan baktığınızda elinizdeki kağıtları rezil bir şekilde oynayıp çok büyük bir pot kazanmışsınızdır. Bu kısa süreli bir olay olduğu için sizin yeteneğinizi göstermez. Şans bur da önemli bir faktördür. Ama o an için karlı çıkmanızı sağlar. Ama iyi oynamak her zaman daha iyi sonuçlar verir.

Uzun vadede rakiplerinizden ne kadar iyiyseniz o kadar fazla kazanırsınız. Tabi ki bu periyod yüzlerce hatta binlerce el oynadıktan sonra ortaya çıkmaya başlar.

Bazen binlerce el oynarsınız hala zarardasınızdır hatta kötü oyuncular bile karşı kaybediyor olarak göreceksiniz kendinizi. Buna downswing denir. Fakat bazı zamanlar vardır ki buna upswing denir her şey harika gider ve çok güzel kazanırsınız. Gelecek paragraflarda bu olgular üzerinde duracağız.

Upswinglerin Üstesinden Gelme


Upswingler harika tecrübelerdir. Para kazanmak zevklidir ve hızlı bir şekilde kasanız büyümeye başlar. Fakat bu süre boyunca mental olarak farklı bir olguya rastlarsınız o da kötü oyun. Lütfen bu durumlarda dikkatli oynamaya devam edin.

Zayıf noktalarınızı bulun ve onları geliştirmeye çalışın.

Hatta şu an doğru oynuyorsunuzdur, fakat hala gelişim içinde olduğunuzu unutmayın. Ellerinizi tartışacağınız forumlara yollayın ve eksperlerden fikirler alın. Makalelerimizi ve hatta İngilizce biliyorsanız poker kitaplarını okuyun, ve anlamadığınız bölümleri sorun.

Kasa yönetimine bağlı kalın
. Geçmişte ki şansınız gelecekteki şansınıza asla bağlı değildir. Kasa yönetiminizi kaybetmeyin. Yönetimi kaybetmeniz;kasanızı kaybetmenizle sonuçlanacaktır. Her zaman kurallarına ve hedeflerinize bağlı kalın.

2.Bölüm


Tıklayın üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder