WONODDS

8 Ocak 2011 Cumartesi

Upswingler ve Downswinglerin Üstesinden Gelmek? 2.Bölüm


Downswingler Üstesinden Gelme

İlk olarak downswing in ne olduğunu tam olarak açıklayalım. Downswing 5 buy inden fazlasını kaybetme periyodudur. Daha az kayıplar sinir eder ama onlar hakkında çok konuşmaya gerek yoktur. Eğer gerçek bir downswing’ e yakalanıp 5 buy-in den fazlasını kaybederseniz., kafayı yemeyin ve dediklerimizi yapın:

Zayıf Noktalarınıza bakın ve oyununuzu geliştirmeye çalışın.

Downswing stilinizin kötü olduğunu göstermez. Her şey iyidir ama arka arkaya gelen kötü şanslar paçanızı bırakmamıştır. Çok kaybettiğiniz için alarma basın. Belki de oyununuz çok açık noktalar vardır. Bu hataları bulun ve bizle tartışın, eğer nasıl oynadığınızı bilirseniz aynı hataları yapmazsınız.

Büyük yenilgilerden sonra ara verin.
Bazen Tilt olup olmadığınızı anlamak çok kolay değildir. Hatta çoğu zaman daha kötü oynarsınız. Bu riski almayın. Ve bir gün ara verin.

Kasa Yönetiminize bağlı kalın

Bu durumda kasa yönetimine kalmanız upswing’ den daha zordur. Herkes kaybettiği parayı tekrar almak için uğraşır. Burda gerçektende kasanız azaldıysa alt limite geçin ve orda oynamaya devam edin. Bunda utanılacak bir şey yok. Eğer kasanızı kaybederseniz bu periyot içinde kaybettiğinizden daha fazlasını ödeyeceksiniz.

Bunlara bağlı kalsanız bile dowswinglere zaman zaman tutulacaksınız. Fakat asla zevkli olmayacaklar.
Fakat kasanız devam edecek bu downswingler sayesinde daha iyi bir oyuncu olmaya başlayacaksınız. Çünkü onlara karşı durabilmek müthiş bir meziyettir.

1.Bölüm

3.BÖLÜM

Tıklayın Pokersax' a üye olun %1000 bonusunuz olsun ....Detaylı bilgi PARA YATIRMAK İÇİN

POKERSAX 'A PAYSAFE CARD İLE PARA YATIRMAK İÇİN



http://www.pokersax.com?acode=HOLDEMTURKIYE

%35 Rakeback

http://www.mintedpoker.com/?bonus=holdtr %40 rakeback

Cake Poker %33 Rakeback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder